Rutineret MLS-veteran klar til exit

Rutineret MLS-veteran klar til exit

Den rutinerede angriber ser ud til at forlade den bedste amerikanske fodboldrække.

 

Alvaro Saborio - DC United (Foto: Wikimedia Commons/Stripedtiger71)
Alvaro Saborio har scoret 71 mål i 154 kampe i Major League Soccer. (Foto: Wikimedia Commons/Stripedtiger71)

Alvaro Saborio har været en del af Major League Soccer siden 2010, men når angriberens kontrakt udløber ved udgangen af denne sæson, kan det meget vel være slut. Det skriver costaricanske LaNacion.

 

Her skulle Saprissa angiveligt være klar til at hente den 34-årige angriber hjem til klubben, hvor hans karriere startede. Og DC United-angriberen afviser på ingen måde historien.

 

LÆS OGSÅ: DC United henter Chicago Fire-profil

 

– For det første, så er jeg glad for, at en klub så stor som Saprissa og deres præsident er interesseret i mig og har holdt døren åben for mig. Det er jeg glad for. Der er en god chance for, at jeg vil vende tilbage, siger Saborio til mediet.

 

Alvaro Saborio spillede for Saprissa fra 2001 til 2006, hvor det blev til hele 95 scoringer i 151 kampe. Siden rykkede han til Sion i Schweiz, hvor det blev til 38 mål i 91 kampe, inden han blev sendt på udlån til Bristol City.

 

Opholdet i England blev dog aldrig den store succes, men sæsonen efter blev han sendt på et lejeophold til Real Salt Lake i Major League Soccer. Her fandt han lykken og gjorde året efter opholdet permanent. Midt i sidste sæson rykkede han til DC United, og nu kan han altså være på vej tilbage til klubben, hvor det hele startede.

 

LÆS OGSÅ: Tidligere Esbjerg-keeper stopper karrieren

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.