Seattle Sounders snupper svensk midtbanespiller

Seattle Sounders snupper svensk midtbanespiller

Den svenske midtbanespiller med seks A-landskampe bliver en del af Seattle Sounders-truppen.

 

Gustav Svensson - Seattle Sounders (Foto: Flickr/Anders Henrikson - https://www.flickr.com/photos/anders-h-foto/22492928486/in/album-72157659985813569/)
Gustav Svensson står noteret for seks svenske landskampe. (Foto: Flickr/Anders Henrikson)

Kinesisk fodbold har givet både Europa og USA kamp til stregen i de seneste transfervinduer, når det har handlet om at hente stjerner. Men rejsen til Kina er ikke kun en envejsbillet for de spillere, der tager den tur. Det er Gustav Svensson et bevis på.

 

Den 30-årige svenske midtbanespiller, der senest har været på kontrakt hos Guangzhou R&F og har seks svenske landskampe på sit cv, er nemlig ny mand i Seattle Sounders-truppen. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

 

LÆS OGSÅ: Clint Dempsey gør comeback efter hjerteoperationer

 

– Vi er glad for at tilføje Gustav til vores trup, og han er blevet en del af holdet på træningslejren i Tucson. Han kommer med stor erfaring og har en lang række successer bag sig. Han giver vores hold noget mere alsidighed, og vi glæder os til at se, hvordan han påvirker vores trup i 2017, siger sportsdirektør og præsident Garth Lagerwey.

 

– Gustav er en rigtig god spiller, der har spillet på et højt niveau, og vi tror, at han kan tilføje noget alsidighed til vores midtbane. Han er god på bolden, og han slår gode afleveringer og har et godt overblik. Jeg ser frem til at få ham mere og mere integreret i truppen med resten af spillerne, siger cheftræner Brian Schmetzer.

 

Gustav Svensson startede sin karriere hos IFK Göteborg, hvor han har været af to omgange. Derudover er det blevet til tid hos tyrkiske Bursaspor og ukrainske Sports Club Tavriya, inden turen altså gik til Kina. Her spillede han 28 kampe i det år, hvor han var hos Guangzhou R&F.

 

LÆS OGSÅ: MLS-veteran stopper karrieren – men er ikke færdig med ligaen

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.