Slut på Diskerud-sagaen: Midtbanespilleren købt fri i New York

Slut på Diskerud-sagaen: Midtbanespilleren købt fri i New York

Den norskfødte midtbanespiller var heftigt kritiseret for sin høje løn, og nu har han spillet sin sidste kamp for New York.

 

Mix Diskerud spillede 39 kampe i to sæsoner for New York City FC. (Foto: Wikimedia Commons/Steindy)

Hvor er Mix Diskerud, og hvad laver han? Sådan har det lydt i det seneste lange stykke tid, efter midtbanespilleren, der var blandt de bedste betalte hos New York City FC, har været helt væk fra truppen i det meste af sidste sæson.

 

Det var tydeligt, at den norskfødte midtbanespiller ikke var blandt favoritterne under Patrick Vieira, og han gik væk i glemslen og var helt ude af truppen i anden halvdel af den seneste sæson. Flere gange forsøgte man at sende midtbanespilleren væk, men hans høje løn stoppede andre klubber fra at tage ham ind – og Mix var ikke interesseret i at gå ned i løn. En løn, der lød på garanteret $761,250.

 

LÆS OGSÅ: MLS-spillerne: Her er ligaens mest overvurderede spiller

 

Men nu står det klart, at den amerikanske landsholdsspiller har spillet sin sidste kamp i blåt. New York City FC oplyser på klubbens hjemmeside i forbindelse med offentliggørelsen af truppen til den kommende sæson, at man har købt Mix Diskerud fri af kontrakten med klubben.

 

Hver klub i Major League Soccer kan købe én spiller fri af en garanteret kontrakt hver sæson, og når det sker før sæsonstarten, tæller spilleren ikke længere med i lønbudgettet. Det betyder dog stadig, at klubben skal betale for ham, og Mix Diskerud er stadig på kontrakt med Major League Soccer på nuværende tidspunkt.

 

Spørgsmålet er, om han finder en anden klub i USA, der vil være klar til at betale for hans service, eller om Mix Diskerud skal finde fodboldlykken uden for USA. Det vil kun tiden vise.

 

LÆS OGSÅ: Vieira klar til at sælge Diskerud

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.