SPILTIPS: Sådan tjener du penge denne weekend

SPILTIPS: Sådan tjener du penge denne weekend

Vi har igen været på jagt efter gode odds hos bookmakerne til denne runde.

 

Jack McBean svigtede i sidste uge, men vi sætter vores lid til, at han ikke gør det i denne runde. (Foto: LA Galaxy)

Anden runde af Major League Soccer-sæsonen sparkes i gang i aften. Det betyder ikke bare fantastisk fodbold, men det betyder også, at der igen er gode muligheder for at stjæle lidt af pengene hos de rige bookmakere.

 

MLSoccer.dk vil – igen i samarbejde med Tipperen.dk – gøre hvad vi kan for at hjælpe dig med at tage nogle af de penge, for vi er sikre på, at du har meget mere brug for dem end bookmakerne.

 

LÆS OGSÅ: MLSoccer.dk indgår samarbejde om spilforslag

 

Seattle Sounders som vinder af Major League Soccer sidste år til odds 101 gav os en rigtig god start på et samarbejde, der i alt tegnede 23 spilforslag og et overskud på 109,11. Det gav en tilbagebetaling på 236,39%, og vi vil gøre vores bedste for at fortsætte de gode takter.

 

Sidste weekend kom vi halvskidt fra land, hvor blandt andet et brændt straffespark af Sebastian Giovinco samt stolpeskud i Columbus Crew – Chicago Fire og LA Galaxy – FC Dallas kostede dyrt.

 

Det skal vi naturligvis have rettet op på i denne weekend, og til at gøre det har vi fundet seks spil til runden, hvor vi mener, at bookmakerne har været lidt for gavmilde med oddsene.

 

Du kan finde alle vores spil lige HER.

 

LÆS OGSÅ: Medie: LA Galaxy har tilbudt Zlatan mega-kontrakt

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.