Toronto-back misser sæsonstarten

Toronto-back misser sæsonstarten

Den 25-årige back forlængede sin kontrakt sidste år, men nu holder en operation ham ude i en periode.

 

Toronto FC logoToronto FC må se bort fra Ashtone Morgan, når den nye sæson starter i næste måned. Backen er netop blevet opereret for en brækket fod, og det koster ham seks til otte uger på sidelinjen. Det oplyser klubben på Twitter.

 

LÆS OGSÅ: Toronto-profil forlænger kontrakten

 

Ashtone Morgan var også plaget af skader i sidste sæson og spillede kun syv kampe for klubben – alle fra bænken. Han forlængede sin kontrakt med klubben i slutningen af sidste år og havde i den forbindelse nok håbet på at kunne holde sig skadesfri i en periode, men sådan skulle det altså ikke gå.

 

Erstatningen er dog allerede på plads hos Toronto FC, der i slutningen af sidste måned hentede Chris Mavinga til klubben. Backen, der blandt andet har en fortid hos Liverpool og Rennes, var udset pladsen som førstevalg på backen, og nu ligger det altså så godt som fast, at han spiller.

 

Toronto FC starter sæsonen den 4. marts, hvor Real Salt Lake er modstanderen. Her skal den canadiske klub fortsætter takterne fra sidste sæson, hvor klubben nåede finalen, hvor man dog måtte se sig slået.

 

LÆS OGSÅ: Toronto belønner hurtigløber med ny kontrakt

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.