Union-stortalent misser mindst tre måneder

Union-stortalent misser mindst tre måneder

Den unge forsvarsspiller var tiltænkt en vigtig rolle fra starten af sæsonen, men sådan kommer det ikke til at gå.

 

Philadelphia Union - Logo (Foto: MLS)Joshua Yaro havde en flot første sæson i Major League Soccer, efter han blev valgt som nummer to i SuperDraften, og der var store forventninger til den unge forsvarsspiller hos Philadelphia Union i denne sæson. Men han kommer ikke til at være en del af holdet i den første del af sæsonen.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: Philadelphia Union henter tidligere Arsenal-talent

 

Det står klart, efter den 22-årige Yaro blev skadet tidligere på klubbens træningslejr, og den skade har vist sig at være så alvorlig, at den har krævet en operation i skulderen. Og selv om operationen gik godt, så kræver den minimum tre til fire måneder på sidelinjen. Det oplyser Philadelphia Union på klubbens hjemmeside.

 

– Josh kom ind til preseason og så virkelig skarp ud. Så det er et hårdt tilbageslag for ham, men det bedste for Josh på den lange bane var at være på den sikre side og tage operationen. Vi ved, at han vil vende tilbage stærkere end nogensinde før. Vi har en bred trup, og vi ved, at næste mand er klar til at træde til i hans fravær, siger cheftræner Jim Curtin.

 

Philadelphia Union starter den nye Major League Soccer-sæson søndag den 5. marts, hvor man besøger David Ousted og Vancouver Whitecaps. Men det bliver altså uden Joshua Yaro, der spillede 17 kampe i den seneste sæson.

 

LÆS OGSÅ: Philadelphia Union forstærker sig med hollandsk back

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.