Vancouver Whitecaps henter angriber i Østrig

Vancouver Whitecaps henter angriber i Østrig

Danskerklubben har hentet en sydamerikansk forstærkning hos Red Bull Salzburg.

 

Yordy Reyna - Vancouver Whitecaps (Foto: Wikimedia Commons/Werner100359)
Yordy Reyna bliver holdkammerat med David Ousted hos Vancouver Whitecaps. (Foto: Wikimedia Commons/Werner100359)

Vancouver Whitecaps manglede mål i den seneste sæson, og det forsøger klubben derfor at løse på transfermarkedet forud for den kommende sæson. Her håber man på at finde scoringer i Østrig.

 

Den canadiske Major League Soccer-klub oplyser på sin hjemmeside, at man har sikret sig den 23-årige angriber Yordy Reyna ved hjælp af allokeringspenge (TAM). Angriberen har underskrevet en aftale frem til udgangen af 2018, hvor Vancouver Whitecaps har option på yderliger to sæsoner.

 

LÆS OGSÅ: Biluheld tvinger Vancouver Whitecaps-profil til lang pause

 

Yordy Reyna, der både kan spille i angrebet og på den offensive midtbane, har scoret 14 mål i 41 kampe i den bedste østrigske række, hvor han både har spillet for Red Bull Salzburg og SV Grödig.

 

– Reyna er et spændende og hårdtarbejdende talent, og vi er glade for at tilføje ham til vores trup. Han er direkte med bolden, han kan slå den sidste aflevering, og han kan score mål. Han har alle de evner, som vi vil have, siger Vancouver Whitecaps-cheftræner Carl Robinson til klubbens hjemmeside.

 

Vancouver Whitecaps-truppen er netop mødt ind til sæsonstart, og klubben kan allerede nu begynde at se frem til første rigtige test. Den 22. februar venter New York Red Bulls i kvartfinalen i CONCACAF Champions League.

 

LÆS OGSÅ: Vancouver Whitecaps ophæver med japansk bomber

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.