Vancouver Whitecaps henter gammel kending hjem

Vancouver Whitecaps henter gammel kending hjem

Vancouver Whitecaps har hentet Mauro Rosales tilbage fra FC Dallas.

 

Af Valdemar Mielke

 

I sidste sæson vandt Mauro Rosales US Open Cup og Supporters Shield med FC Dallas, men klubben mente ikke, at han var en vigtig nok del af truppen og valgte derfor at fristille ham efter sæsonen. Det har Vancouver Whitecaps nu udnyttet.

 

Den 36-årige midtbanespiller skiftede i 2016 fra netop Vancouver til Dallas, men nu er den aldrene midtbanespiller igen at finde hos den canadiske danskerklub. Og det er manager Carl Robinson godt tilfreds med.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: Whitecaps snupper Orlando-stjerne efter byttehandel

 

– Mauro er en veteran, der bringer fantastisk lederskab og en god indsats til vores omklædningsrum. Vi savnede ham sidste år – både hvad han bidrog med på og uden for banen. Vi har nogle talentfulde, unge spillere, og sammen med vores trænerstab er Mauro den bedste til at lære dem , siger Robinson til klubbens hjemmeside.

 

– Han bringer professionalisme og den rette attitude og kræver altid det bedste fra hans holdkammerater. Han er en god tilføjelse til vores klub, afslutter Carl Robinson.

 

Inden Mauro Rosales skiftede væk fra Vancouver Whitecaps, havde han spillet næsten i et halvandet år i klubben. Han nåede 37 kampe i Canada.

 

LÆS OGSÅ: Whitecaps henter tidligere MLS-stjerne hjem fra Kina

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.