Vieira afviser rygter: Vi henter ikke Juventus-stjerne

Vieira afviser rygter: Vi henter ikke Juventus-stjerne

Midtbanespilleren kommer ikke til at trække den blå New York-trøje over hovedet i den nærmeste fremtid.

 

Sami Khedira (Foto: Agência Brasil)
29-årige Sami Khedira står noteret for 69 landskampe for Tyskland. (Foto: Agência Brasil)

New York City FC er på jagt efter endnu en Designated Player, og tidligere på måneden mente flere medier at vide, at klubben var yderst interesserede i Juventus-midtbanespilleren Sami Khedira, der heller ikke selv var afvisende over for et skifte.

 

LÆS OGSÅ: Medier: MLS-klub kigger på Sami Khedira

 

Men man skal dog ikke forvente at se den tyske midtbanespiller i den blå trøje i den nærmeste fremtid. Det slår Major League Soccer-mandskabets cheftræner fast, da han blev spurgt ind til rygterne.

 

– Jeg kan ikke sige noget om det, for han er slet ikke en af de spillere, vi har på ønskelisten. Han spiller i en af verdens største klubber og har på nuværende tidspunkt ingen intentioner om at komme til MLS, siger Patrick Vieira til MLSsoccer.com.

 

Den franske cheftræner slår dog også fast, at det ikke nødvendigvis betyder, at den tredje Designated Player-plads kommer til at stå tom i truppen.

LÆS OGSÅ: Officielt: Atlanta United snupper Premier League-keeper

 

– Vi snakker med nogle klubber og spillere, og forhåbentligt kan vi få noget på plads så hurtigt som muligt. Vi har et par mål på radaren, og vi vil gerne være sikre på, at vi henter den rigtige spiller ind, som kan hjælpe holdet og få klubben op på et højere niveau, fortsatte han.

 

Patrick Vieira har også lige et stykke tid til at finde den rette spiller. New York City FC starter først den nye sæson den 5. marts, hvor man besøger Orlando City SC.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: Ny MLS-klub snupper Tottenham-talent

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.