Vieira klar til at sælge Diskerud

Vieira klar til at sælge Diskerud

Den amerikanske landsholdsspiller er ikke inde i varmen hos New York City – og måske kommer han det slet ikke.

 

Mix Diskerud - New York City FC (Foto: Wikimedia Commons/Steindy)
Mix Diskerud har spillet 12 kampe for New York City FC i denne sæson. Her har han scoret én gang og lagt op til yderligere to. (Foto: Wikimedia Commons/Steindy)

Mix Diskerud har ikke været inde i varmen hos New York City FC, siden Patrick Vieira overtog roret forud for denne sæson, og den offensive midtbanespiller har ikke været en del af truppen i de seneste fem kampe.

 

LÆS OGSÅ: MLS-spillerne: Her er ligaens mest overvurderede spiller

 

Den amerikanske landsholdsspiller er bestemt ikke tilfreds med at sidde uden for, men det bliver han ved med, medmindre han hæver sit niveau til træning, slår Patrick Vieira fast.

 

– Hvis han vil spille, så skal han yde mere, end han har gjort i de seneste par uger. Han er nødt til at yde mere end de andre, for vi er fint tilfredse med præstationerne af de andre spillere på hans position, siger cheftræneren til Empire of Soccer.

 

LÆS OGSÅ: Diskerud griner af stor kritik

 

Den 25-årige midtbanespiller lægger dog ikke skjul på sin utilfredshed med at sidde uden for. Men hans jagt på spilletid kan ende med at føre ham til en anden klub, indrømmer New York-bossen.

 

– Han går gennem en svær periode lige nu, for han er en landsholdsspiller, og han vil gerne spille. Jeg kan forstå hans frustrationer, og hvis der er et hold, der er interesseret i ham, så vil vi som klub gerne tale med dem om det, siger Vieira.

 

Mix Diskerud blev af MLS-kollegaerne kåret til ligaens mest overvurderede spiller tidligere i år. Han har ikke været en del af New York City-truppen siden pokalkampen den 15. juni.

 

LÆS OGSÅ: New York-chef afviser salg salgsrygter

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.