Whitecaps henter tidligere MLS-stjerne hjem fra Kina

Whitecaps henter tidligere MLS-stjerne hjem fra Kina

Den colombianske angriber er tilbage i MLS efter en tur til hjemlandet, Portugal og Kina.

 

Fredy Montero - Vancouver Whitecaps (Foto: Flickr/Francoise - https://www.flickr.com/photos/albumen/4788230796/)
Fredy Montero bliver manden, der skal banke kasser ind for Vancouver Whitecaps i den kommende sæson. (Foto: Flickr/Francoise)

Fredy Montero var anset som en af de bedste spillere i Major League Soccer, da han fra 2009 til 2013 tørnede ud for Seattle Sounders. Og nu er den colombianske angriber tilbage i den bedste amerikanske fodboldrække.

 

LÆS OGSÅ: Vancouver Whitecaps er desperate efter ny angriber

 

Det er danskerklubben Vancouver Whitecaps, der har sikret sig den nu 29-årige angriber på en lejeaftale fra kinesiske Tianjin Teda. Det oplyser den canadiske MLS-klub på sin hjemmeside.

 

– Det er en god handel for os, og vi er glade for at byde Fredy velkommen til vores klub. Vi har arbejdet hårdt på at forstærke vores angreb, og i dag formåede vi så at få en rigtig god angriber i Fredy, siger cheftræner Carl Robinson til klubbens hjemmeside.

 

– Han har gennem hele sin karriere bevist sig som en eliteangriber og dygtig målscorer, og han kender allerede til ligaen og miljøet. Vi ser frem til at se ham på banen iført blå og hvid.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: Danskerklub sender talent til Tyskland

 

Fredy Montero bragede ind på MLS-scenen i 2009, og i de følgende fire sæsoner scorede han 47 mål og lagde op til yderligere 34 i 119 grundspilskampe i MLS. Siden rykkede han på udlån til Millonarios i hjemlandet og siden Sporting CP i Portugal, hvor han noterede sig for 37 mål og 12 oplæg i 94 kampe og blandt andet var med til at spille Champions League. Nu er han tilbage i MLS, og det er han godt tilfreds med.

 

– Jeg er virkelig spændt og glad, og jeg føler mig så velsignet. Jeg ser frem til igen at spille i Major League Soccer, og jeg er taknemmelig for, at Whitecaps giver mig denne mulighed. Jeg kan ikke vente med at træde ind på banen foran de fantastiske Vancouver-fans og begynde at score mål, siger angriberen.

 

Vancouver Whitecaps betaler $225.000 i allokeringspenge – $125.000 (GAM) i 2017 og $100.000 (TAM) i 2018 – samt en international plads i truppen til Minnesota United for at rykke op på allokeringslisten i MLS.

 

LÆS OGSÅ: Vancouver Whitecaps henter angriber i Østrig

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.