Zlatan bekræfter: Jeg afviste MLS

Zlatan bekræfter: Jeg afviste MLS

Den svenske superstjerne bekræfter, at han afviste tilbud fra den bedste amerikanske fodboldrække denne sommer.

 

Zlatan Ibrahimovic (Foto: Flickr/Nathan Congleton)
34-årige Zlatan Ibrahimovic fortsætter karrieren hos Manchester United. (Foto: Flickr/Nathan Congleton)

Der var længe tvivl om, hvor Zlatan Ibrahimovic skulle fortsætte karrieren, efter hans kontrakt med franske PSG udløb denne sommer. For nylig forsvandt den tvivl dog, da han slog fast, at han skiftede til Manchester United.

 

LÆS OGSÅ: Sky Italia: Zlatan tæt på MLS-skifte

 

Forinden bekræftelsen af skiftet til Premier League havde der været mange rygter om en fremtid i Major League Soccer for den svenske angriber. Og han bekræfter, at han havde tilbud fra den bedste amerikanske fodboldrække.

 

– Da jeg besluttede mig for at forlade PSG, var der mange tilbud, men det er normalt for Zlatan. Jeg ved, at der var interesse fra MLS, men muligheden for at spille for Manchester United, og selvfølgelig arbejde med min gode ven José Mourinho igen, var umulig at afvise, siger angriberen til Goal.

 

Men døren er ikke helt lukket for dem, der drømmer om at se svenskeren i MLS. Zlatan Ibrahimovic fylder 35 til oktober, men han føler selv, at han har mange år tilbage i sig – og nogle af disse kunne sagtens bruges i USA.

 

LÆS OGSÅ: Zlatan afslører: Jeg vil til USA

 

– Jeg udelukker ikke MLS. Jeg vil aldrig udelukke MLS i fremtiden. Jeg har kontrakt med Manchester United, men jeg føler mig i god form. Jeg føler, at jeg kan spille, indtil jeg er 40. Det er umuligt at forudsige fremtiden, fortsætter Zlatan.

 

Og hvis han vælger at komme til Major League Soccer, så kommer han ikke til at så helt uden tilbud. Hans ven og holdkammerat David Beckham, der er ved at starte sit eget hold i Miami, har nemlig allerede hevet fat i Zlatan.

 

– David Beckham er en af mine gode venner, og han har spurgt, om jeg vil spille for hans Miami-hold. PÅ nuværende tidspunkt tænker jeg kun på at opnå store ting med Manchester United, men jeg har stor respekt for MLS, og alt er muligt, slår han fast.

 

LÆS OGSÅ: Beckham: Jeg vil købe Zlatan

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.